2012. január 23., hétfő

TAXI


Ezúton köszönjük a sok-sok érdeklődést. A képen Taxi látható, ő végül a mi kutyánk marad, hosszas tépelődés után ugyanis úgy döntöttünk megtartjuk. A másik kutyus is gombászokhoz került, reméljük jó helye lesz.

2012. január 12., csütörtök

Videó a szarvasgomba-kereskedelem sötét oldaláról



Az egész tök jó nézzétek meg! Az külön nagyon vicces, ahogy Olga Urbani szörnyülködik rossz embereken, akik kínai szarvasgombát adnak el francia szarvasgombaként (a videón 8.02 percnél). Sok mindent hall az ember a világ legnagyobb szarvasgomba kereskedő cégéről az Urbaniról. Persze kevés a konkrét dolog, de például ezen és ezen a másik olasz oldalon  is azt írják, hogy 1998-ban egy ellenőrzéskor  47 tonna (!) kínai szarvasgombát találtak az Urbani cég egy raktárában. Ez már akkor is csalás és tiltott dolog volt.
Ennyi



2012. január 11., szerda

Szolgálati közlemény

Pár napig nem volt elérhető a szarvasgomba.hu, az internetes bolt még mindig nem működik :(((. Elnézést kérünk mindenkitől, akinek ez kellemetlenséget okoz(ott). A hiba elhárításáig telefonon változatlanul lehet friss szarvasgombát valamint tartósított termékeket vásárolni: Tel: 70-4182504

2012. január 1., vasárnap

kiskutyák


Kiskutyáink szépen cseperednek, holnap lesznek 4 hetesek. Igen kövérek és egyelőre a konyhában alszanak, de hamarosan kiköltöznek, mert túl sok már a pisi meg a kaki, meg a cipők is veszélyben vannak. Bár messzemenő következtetést későbbi munkájukra ebből nem lehet levonni, de igen szépen rákattantak a gombára. Szorgalmasan kenegetjük Csipke csecseit Nyári szarvasgombás olajjal, amit most már külön lenyalogatnak. Sajna nem tudok róluk egy normális képet készíteni mert 1. alszanak, 2. ha nem alszanak mozognak, 3. feketék, 4. rajtam is folyton lóg 2 gyerek. Azért ez talán arra elég, hogy lássátok milyen gyönyörűek, és kedvet kapjatok az örökbefogadáshoz.
30/864-11-60